Coronaupdate en onze vakantie komt eraan

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 16:31

Hieronder nog wat informatie over het coronavirus en Kindercoach Davy en onze vakantie die eraan zit te komen.

Coronaupdate
De overheid en dus ook de RIVM hebben nieuwe maatregelen genomen, omdat er helaas nog veel mensen waren die de adviezen niet ter harte namen. Dus waren er helaas strengere regels nodig. Tot op heden hoef ik, op de maatregelen die ik al heb genomen (en ook omschreven in een eerdere blog), geen verdere acties te ondernemen en blijft mijn praktijk gewoon beschikbaar. Nogmaals, bij verkoudheid- of griepsverschijnselen gelieve altijd af te bellen en een afspraak later in te plannen. In de praktijk zijn er voldoende maatregelen, waaronder handjes wassen, geen handjes geven helaas en wordt er afstand gehouden. Dit heeft echter geen invloed op de coaching.

Paasvakantie
De paasvakantie in Duitsland (waar ons kleine meisje ook op school zit, echter nu tijdens corona niet) komt er weer aan. Dus hadden we al vorig jaar een vakantie geboekt, niet wetende dat het coronavirus uitbrak. 

 

Update: De vakantie is ook uitgesteld en gaat dus niet door. Toch gaan we er een paar leuke vrije daagjes van maken. Ook gaan we het huis even wat opknappen de komende vakantiedagen. Ook de praktijk krijgt een onderhoudsbeurt. Binnenkort meer informatie hierover in een nieuwe blog.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.