Weekje vakantie voor Kindercoach Davy

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 16:23

Vanaf 1 augustus 2020 heb ik een weekje vakantie gepland. Dat wil zeggen dat ik de hele week gesloten ben van maandag 3 augustus tot vrijdag 7 augustus 2020. Op Facebook had ik al een korte vermelding hierover gemaakt. 

Ik ga een weekje, aankomende week, dan ook een weekje genieten en tot rust komen. De afgelopen weken waren drukke weekjes. Het weer, is tot op heden, nog goed uitziend en de aankomende week ziet het er ook niet slecht uit. 

Ga verder niet op vakantie, dus wordt echt een geniet weekje thuis. Heb nog voor de wat mindere daagjes genoeg series bij te werken op Netflix en voor de mooie daagjes gaan we er even lekker tussenuit.

Helemaal geen reis voor Kindercoach davy? Jawel hoor, de eerstvolgende vakantie heb ik dan ook geboekt, maar dat duurt nog even. Pas begin november weer een weekje vakantie en dan gaan we ook even lekker weg. Wel in eigen land, dat dan weer wel. 

De hele aankomende vakantie week (3 augustus tot 7 augustus) is mijn agenda uiteraard leeg en staan er geen afspraken gepland. Vanaf maandag 10 augustus 2020 ben ik weer van start en worden de afspraken weer hervat. Ook telefonisch ben ik niet bereikbaar in de vakantie. 

Mochten jullie zelf ook (binnenkort) op vakantie gaan, dan wens ik jullie veel plezier en rust.

Tot maandag 10 augustus 2020!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.