Tarieven

Per 01/08/2020 gelden er nieuwe tarieven. De intake- en afrondingsgesprekken zijn gewijzigd en goedkoper geworden. De coachingstarieven zijn hetzelfde gebleven.

Dienst Prijs
Intakegesprek € 25,00 (was 30,00)
Coaching (60 minuten) € 60,00 per coaching (+/- 5 sessies)
Afrondingsgesprek € 25,00 (was 30,00)
Thuiscoaching € 80,00 per coaching* (+/- 5 sessies)

*de reiskosten zijn inbegrepen in het tarief bij thuiscoaching. Let wel, thuiscoaching kan alleen in Midden-Limburg (NL) gegeven worden en in Maaseik (BE) e.o. in een straal van 5 km buiten Maaseik.

Alle kosten (voorbereidingstijd, uitwerking en materialen) zijn inbegrepen. Wanneer er onverwachte bijkomende kosten zijn, bespreek ik dit eerst met de ouders.

Kindercoach Davy hoeft geen BTW af te dragen, aangezien Kindercoach Davy vrijgesteld is.

Annuleren van een afspraak

Je kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een afspraak verzetten of afzeggen. Indien je niet tijdig afzegt wordt het geldende tarief in rekening gebracht.

Vergoeding

Coaching wordt door een aantal (aanvullende) verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Mochten de coachingssessies niet voor vergoeding door jouw verzekering in aanmerking komen, dan kun je de kosten opvoeren bij je belastingaangifte onder het kopje buitengewone uitgaven.

Als activerende begeleiding kunnen de kosten worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Neem hierover contact met de school van uw kind op.

Voor mijn Belgische cliëntjes is helaas geen vergoeding mogelijk.