Wie is Davy

Mijn naam is Davy Heijmans, en ben geboren in Roermond en woon al enkele jaren in de gemeente Maasgouw, dorpskern Maasbracht. Hier woonde ik eerst samen met mijn dochter, maar die is helaas op 10-jarige leeftijd overleden aan een ziekte. Nu heb ik een lieve schat van een vriendin en een bonusdochtertje.

Ik heb altijd met kinderen willen werken en heb daarom ook eerst de PABO gevolgd. Op één of andere manier kwamen de kinderen die behoefte hadden aan een luisterend oor, steeds bij mij terecht. Het was voor mij al snel duidelijk dat dit mijn passie is. Maar ook coaching vind ik elke keer weer een nieuwe uitdaging hebben. In 2018 ben ik daarom gestart met de opleiding Professioneel Kindercoach en op 1 juli 2019 zette ik de stap om te starten als zelfstandig kindercoach in mijn praktijk te Maasbracht.

In mijn vrije tijd wat ik nog over heb, wandel ik graag met de hond. Hij wordt al wat ouder, dus erg lange stukken is niet meer altijd te doen, maar door de natuur wandelen doet hij graag (en wij trouwens ook). Maar ook een leuke serie of goede film op Netflix kijken wordt wel bijna elke avond gedaan.

Naast mijn jarenlange ervaring met kinderen in mijn professioneel én privéleven, school ik mezelf voortdurend bij. Zo volgde ik al talloze vormingen zoals:

- Professioneel kindercoach
- Omgaan met schoolmoeheid
- Omgaan met autisme
- Rouwbegeleiding aan kinderen
- Praten met kinderen die het moeilijk hebben
- Sociale vaardigheden versterken
- Weerbaarheidstraining

Ik behaalde ook mijn certificaat ‘communicatie’.

Ontdek verder wat ik belangrijk vind tijdens een coaching en hoe ik te werk ga. Wil je een kennismakingsgesprek inplannen, een intakegesprek of heb je eerst nog vragen? Dan kun je mij altijd bellen tijdens openingstijden (maandag-vrijdag van 09:00-18:00uur). Tijdens coaching neem ik de telefoon niet op. Spreek dan de voicemail in met je naam en telefoonnummer, dan bel ik zo snel mogelijk terug. Een e-mail sturen via het contactformulier is ook mogelijk. Klik hieronder op de button "Neem contact met mij op" voor de gegevens.